Luhtikylän Nuorela ry

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on SAM_2185.JPG

Luhtikylän Nuorela ry (entinen Luhtikylän nuorisoseura ry) järjestää harrastustoimintaa ja erilaisia tapahtumia alueen asukkaille. Yhdistys myös ylläpitää ja vuokraa juhlatila Nuorelaa.  Yhdistyksen vuosikokous pidetään keväisin tammi-toukokuussa.

Kaipaamme toimintaan ja talkoisiin mukaan lisää ihmisiä! Voit olla ikkunanpesijä, mainoksentekijä, someguru, leipuri, timpuri, ruohonleikkaaja… Tai voit vaikka käydä järjestysmieskurssin ja tulla muutamaan tapahtumaan vuoden aikana järkkäriksi. Voit laittaa sähköpostia luhtikylannuorelary(a)gmail.com/0407445199 tai tulla vaan mukaan talkoisiin! 

TOIMINTA

Yhdistyksen vuosittain järjestämiä tapahtumia ovat mm. talvella järjestettävät hiihtokilpailut ja syksyllä kilpaillaan elokisoissa lajeina juoksu, pituushyppy ja pallonheitto/kuulantyöntö sekä keppihevosten estekisa. Keväällä 2014 järjestettiin ensimmäistä kertaa bongauspäivä. Siellä bongattiin lintuja asiantuntijan opastuksella ja tuunattiin linnunpönttöjä. Bongauspäivä muodostuikin suosituksi perinteeksi. Lapsille on järjestetty myös erilaisia kesäleirejä.

Merkittäviä tapahtumia oli myös Luhtikylän historiapäivät, jossa vieraili suuren yleisön lisäksi kaikki Orimattilan 5-luokkalaiset. Myös Suomenhevonen 110v oli suuria ponnistuksia vaatinut tapahtuma.

Kesällä Nuorelan kentällä pelataan jalkapalloa. Myös kahvakuulaa ja lasten liikuntakerhoja on järjestetty. Syksystä kevääseen on yhdistyksellä salivuorot Luhtikylän koululla, sählyä ja lentopalloa.

Yhdistys järjestää myös iltamia Nuorelassa. On ollut tansseja, kekrijuhla, rokkibileitä. Rokkijuhlista on muodostunut joka vuotinen tapahtuma, Nuorela Hots & Wheels.

Otamme mielellämme kaikki mukaan toimintaan! Voit tulla hallitukseen. Tai voit olla järjestysmies, pullanpaistaja, kahvinkeittäjä, lipunmyyjä, maalari, ikkunanpesijä, tapahtuman suunnittelija, matonpesijä, ajanottaja kisoissa, kerhonvetäjä… mitä vaan. Ota yhteyttä luhtikylannuorelary(at)gmail.com.

SEURAN JÄSENMAKSUT

Alle 16-vuotiaat 5€/vuosi
Aikuiset 10€/vuosi
Ainaisjäsenmaksu 100€

Laita sähköpostia osoitteeseen luhtikylannuorelary@gmail.com, niin saat maksuohjeet!

Nuorelan Facebook-sivut: https://www.facebook.com/luhtikylannuorelary

Kuvassa voi olla luonto, taivas ja tie